over ons onze kantoren contact
 

Tel. +32 0 11 233 044
Fax +32 0 11 233 046

 
 
 
 
 
ik zoek
type
slaapkamers
postcode
min. prijs (EUR)
max. prijs (EUR)
referentie
via overzichtskaart
go
 
     
 

verkopen

Welkom bij de professionelen!

Immo Plees is zeker niet de grootste speler op de vastgoedmarkt, en dat is maar goed ook! Want in dat geval zouden we onze cliënten nooit persoonlijk kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun eigendom.. We zijn geen onderdeel van een grote groep wat betekent dat beslissingen snel genomen kunnen worden. 

Publiciteit

Net als elke woning heeft ook iedere eigenaar zijn of haar eigen verhaal met de nodige kwaliteiten. Bij Immo Plees nemen we de tijd voor élk verhaal, hoe groot of hoe klein, en zetten we de juiste kwaliteiten extra in de verf. Samen met u stippelen we een advertentiestrategie uit over diverse media (nationale en regionale kranten, vastgoedmagazines en professionele immoportaalsites) en lanceren we het aanbod op flatscreens en facebook, zodat uw eigendom niet opgaat in een reusachtig passief aanbod maar wel net de maximale actieve aandacht geniet die het verdient. 

Dossiersamenstelling

Verkopen is uiteraard zoveel meer dan ‘alleen maar reclame maken’. Opdat de verkoop pas echt goed van start kan gaan moeten we eerst een volledig zicht krijgen op het administratieve verhaal van uw eigendom. Ook deze taak nemen we grondig ter harte. Alle nodige inlichtingen (gemeentelijke vastgoedinformatie, kadastrale gegevens, vergunningen, eventuele bouwmisdrijven en/of regularisaties, voorkooprechten, bestemming volgens het gewestplan…) en wettelijk verplichte attesten waaronder het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het bodemattest, het attest van de elektrische keuring…, worden zo nodig door ons aangevraagd. Een sterk dossier resulteert immers in een eerlijke, vlotte en zorgeloze verkoop, wat net de krachtlijnen van Immo Plees zijn.

Bezichtigingen

Alle bezichtigingen worden persoonlijk begeleid door een vast lid van ons team, en dit netjes volgens de overeengekomen afspraken.

Biedingen

Elk bod wordt samen met u (de opdrachtgever) met de nodige zorg en discretie besproken. Tevens verlenen wij u hierbij ons objectief en deskundig advies. Desgevallend bespreken we samen met u een tegenvoorstel. De  technieken van het onderhandelen zitten immers in ons bloed.

Onze tevredenheidsgarantie

Mocht de gewenste en overeengekomen prijs, ondanks onze
geleverde inspanningen, niet gehaald worden*, dan hoeft u als verkoper niet te vrezen.
Wij werken volgens het principe van ‘geen verkoop is geen kosten’, dus u bent ons geen
enkele commissie verschuldigd.

* 98% van ons vastgoedaanbod wordt binnen de gestelde termijn verkocht aan de
overeengekomen voorwaarden.

 

 

 garantie-site.jpg

Verkopen

Verkopen doe je nooit alleen! Verschillende partijen zijn noodzakelijk om de verkoop effectief te maken. Bij Immo Plees stellen we een gedetailleerde verkoopcompromis op. Zonder kleine lettertjes maar wel verzorgd tot in het kleinste detail. Als verkoper wil u immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan mocht de koper zich uiteindelijk terugtrekken of afzien van de aankoop. Op basis van deze compromis kan de notaris van uw keuze, in aanwezigheid van alle partijen, snel en doeltreffend de akte laten verlijden opdat óók u zich tot onze ‘tevreden verkopers’ mag rekenen.

Service vanaf het prille begin: we starten met een gratis waardebepaling

Met meer dan 26 jaar ervaring in allerhande vastgoedtransacties in een zakelijk, professioneel en familiaal kader staan we bij Immo Plees graag met raad én daad tot uw dienst bij de verkoop van uw eigendom. Maar alles begint natuurlijk met een goed vertrouwd gesprek in combinatie met een deskundige en objectieve waardebepaling van uw eigendom. Klik hier voor een afspraak en verdere informatie omtrent de verkoop van uw eigendom of contacteer ons op het nummer 011 233 044. Ons advies is net als onze waardebepaling gratis én geheel vrijblijvend.

gratis-schatting.jpg

verkopen
Wij begeleiden u van bij de start tot en met het verlijden van de notariële akte, en dit steeds tegen het voordeligste tarief. Meer info...

verhuren
Een correcte en vlotte verhuring van uw eigendom, geheel zorgeloos. Meer info...

waardeschatting
Wij berekenen gratis en vrijblijvend de verhuur- en verkoopwaarde van uw eigendom. Meer info...

informatieaanvraag
Vraag vrijblijvende informatie aan over verkoop/verhuur van uw eigendom of onze andere activiteiten. Meer info...

hou me op de hoogte
Blijf als eerste op de hoogte van aanbiedingen die voor u interessant kunnen zijn. Meer info...
 
     
 

diensten

immo plees

contacteer ons

Tel.: +32 0 11 233 044
Fax: +32 0 11 233 046
E-mail: info@immoplees.be

 
 
© 2018 Immo Plees bvba, ON 0832 267 027. Alle rechten voorbehouden.
Erkend vastgoedmakelaar (BIV 507429 - België), onderworpen aan de deontologische code BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel).
  Privacy Policy
Gebruiksvoorwaarden
D&D door Invoke Mediaworks