Hotel over te nemen voor € 110.000

Holststraat 25, 3583 Paal
Ref: VILNOS
5 slaapkamers

Omschrijving

Exclusief hotel over te nemen, grenzend aan het Millennium Golfterrein, recreatiedomein de Paalse Plas en gelegen op het Limburgs fietsroutenetwerk. Gelegen op slechts enkele minuten van de autosnelwegen.In dit pand met huiselijke sfeer is het heerlijk vertoeven.

De woning beschikt over 5 kamers die zijn voorzien van alle luxe en comfort. Er zijn 2 wellness kamers beschikbaar, uitgerust met privésauna en hydromassagebad. Er is voldoende parking voorzien naast de woning.Op het gelijkvloers bevindt zich de receptie, 2 aparte toiletten, bergruimte, ontbijtruimte met keuken en 2 slaapkamers met badkamer.

Op het verdiep bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers met badkamer waarvan 1 met een ruim terras. Op het gelijkvloers buiten kan u ook tot rust komen op het terras. Het geheel bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud.

De b&b wordt vermeld in de Michelin en behaalt een score van 9.8 op Booking.com en op Tripadvisor een certificaat van uitmuntendheid wat natuurlijk zorgt voor een zeer goede bezettingsgraad.Volledig ingericht en instapklaar. Het handelsfonds inclusief inboedel en meubilair is over te nemen voor 110.000 euro. Het pand zelf is te huur. Kriebelt de ondernemer in u en ziet u hier ook de ultieme kans? Neem dan contact op met ons kantoor via 011 233 044.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Beschrijving verwarming Aardgas
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 110.000,00
Registratierechten en erelonen € 13.522,30
Vrij op overeen te komen
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal slaapkamers 5
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt