Ideaal gelegen handelspand

Handelspand voor € 1.625

Sint-Willibrordusplein 5, 3550 Heusden
Ref: spir1284
206m2 woonopp.

Omschrijving

Dit ruime handelspand bevindt zich op het Sint-Willibrordusplein nummer 5 te Heusden. Met +/-200m² oppervlakte komt u aan ruimte zeker niets te kort. Het handelspand is eveneens vlot bereikbaar.

U beschikt hier over een mooie, open handelsruimte met achteraan een bergruimte/kitchenette en 2 aparte toiletten. Het raam aan de voorgevel werd vernieuwd en zorgt voor een goede visibiliteit en heel wat lichtinval. Het pand is eveneens toegankelijk via de achterzijde van het gebouw, handig voor leveringen en dergelijke. Er is voldoende parkeergelegenheid op het plein voor het pand. Achteraan werden rolluiken voorzien. Ook de vloer werd volledig vernieuwd (steentapijt).

Deze goede commerciële ligging in combinatie met de parkeergelegenheid voor de deur, is een droomlocatie voor elke ondernemer. Bovendien is het pand netjes afgewerkt en volledig instapklaar. Beschikbaar vanaf 1/02/2023. Gemeenschappelijke kosten 75Euro/maand. Kortom een ruim commercieel pand met tal van mogelijkheden om uw startende of bestaande onderneming te vestigen. Bezichtigen is mogelijk via info@immoplees.be.
Verwarming Stookolie
Verwarmingsketel Individueel
Centrale verwarming ja
Dubbelglas ja
Alarm ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 1.625,00
Maandelijks € 75,00
Huurwaarborg € 4.875,00
Vrij op 01/02/2023
Instapklaar ja
Bebouwing gesloten
Staat Uitstekende staat
Woonoppervlakte 206 m²
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt