Handelspand van 1000m² op een toplocatie

Handelspand voor € 5.000

Beverlosesteenweg 133, 3583 Paal
Ref: spir1039

Omschrijving

Handelspand op toplocatie van maar liefst 1.000m²! Ideaal om uw eigen zaak op te starten. Op de hoek van de Beverlosesteenweg en de Industrieweg in Paal vinden we dit pand terug. Een aantrekkelijke inkomhal, grote toonzaal en vitrine met zeer veel lichtinval, een magazijn, 2 grote garagepoorten, aparte bureauruimtes,.. Kortom hier bent u aan het juiste adres om uw zaak uit te baten. Aangezien het pand gelegen is aan een rond punt met zeer veel passage, zullen voorbijrijdende wagens het pand dus goed in het oog zien springen.

De op- en afrit van de E313 ligt op slechts één minuut verwijderd, alle omringde gemeentes zijn gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste invalswegen en u geniet van heel wat parkeergelegenheid. Klanten en leveranciers kunnen u hier vlot bereiken en de grote ramen zorgen voor een enorme visibiliteit.

De handelsruimte heeft een totale oppervlakte van +/- 1.000m², is net en verzorgd en is onmiddellijk beschikbaar. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, er zijn 3 toiletten, een aparte kitchenette, verschillende bureau-/vergaderruimtes en een grote opslagruimte met 2 automatische poorten van 3m hoog, een echte meerwaarde voor het pand.

Bent u een gedreven ondernemer en bent u op zoek naar een handelspand met enorm veel potentieel, een grote vitrine en een ruime oppervlakte op een toplocatie? Dan is dit uw kans. Wenst u een bezichtiging of meer info? Contacteer ons dan via 011 233 044 of sofie@immoplees.be.
Keukentype Gedeeltelijk Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Verwarmingsketel Individueel
Centrale verwarming ja
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 5.000,00
Vrij op onmiddellijk
Instapklaar ja
Bebouwing open
Aantal wc's 3
Staat Goede staat
Handelsoppervlakte 1000 m²
Aantal verdiepingen 1

Panden in de buurt