Handelspand met diverse mogelijkheden

Projectgrond

Beverlo Dorp 29, 3581 Beverlo
Ref: spir1297
6 slaapkamers
1 badkamer
665m2 grondopp.
EPC: 798 kWh/m2
Bouwjaar: 1953

Omschrijving

Pal in het centrum van Beverlo houden we halt bij nummer 27-29 waar we dit ruim handelspand met feestzaal en woonst aantreffen met een perceeloppervlakte van 6a 71ca. Het pand heeft twee toegangsdeuren (en huisnummers) vooraan en is eveneens bereikbaar aan de achterzijde via de servitudeweg. Voor de investeerders onder ons: dit pand kan ook dienen als project aangezien er verschillende appartementen op het verdiep en een handelspand op het gelijkvloers gebouwd kan worden.

Wanneer we dit pand betreden, komen we terecht in de vroegere caféruimte die voorzien is van een taptoog en zitbanken met tafeltjes. Aansluitend aan deze ruimte is er een trap naar de kelder.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers diverse toiletten, een vergaderruimte, eetruimte en achteraan de grote feestzaal met taptoog, podium en kleedruimte met een oppervlakte van maar liefst +/- 800m².
Op de eerste verdieping bevinden zich zes slaapkamers en een badkamer met lavabo en douche. Nog een verdiep hoger treffen we nog 4 kamers die als slaapkamer kunnen dienen of naar eigen wens nog ingericht kunnen worden.

Een pluspunt aan dit pand is de toegang aan de achterkant van het gebouw die leidt naar de feestzaal en nog een extra opslagruimte. Ook beschikt u achteraan over 2 vrijstaande garages. Het pand beschikt over enorm veel ruimte en verschillende onderverdelingen wat zorgt dat er tal van mogelijkheden zijn.

Kortom, de ideale uitvalbasis om een handel te koppelen aan een ruime woonst of om uw project te realiseren. Wil u graag eens een kijkje komen nemen of wenst u meer info? Maak dan een afspraak via 011 233 044.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC n° 20190418-0002152387-RES-1
Energieklasse label F
EPC waarde 798 kWh/m²
798
Verwarming Aardgas
Centrale verwarming ja
Beglazing Enkel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 2
Fietsenberging ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 1953
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 6
Staat Te renoveren
Grond oppervlakte 665 m²
Aantal verdiepingen 3
Type dak Zadeldak
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt