Bouwgrond voor open bebouwing op 26a 49ca

Bouwgrond voor € 216.500

Heerbaan 348/A, 3582 Koersel
Ref: spir1221
2649m2 grondopp.

Omschrijving

Mooi gelegen bouwgrond van maar liefst 26a 49ca voor een open bebouwing in het rustige Stal (Beringen). U profiteert hier van een ideale zuidoost oriëntatie. Hier kan u de hele dag genieten van de rust en de zon, wat zorgt voor een echt vakantiegevoel in eigen tuin. Rustig gelegen en toch vlakbij het centrum van Koersel waar we al de nodige faciliteiten binnen handbereik hebben. Deze bouwgrond is goed onderhouden en momenteel staan er op het perceel verschillende soorten bomen zoals een okkernotenboom, appelboom, perenboom..

U kan hier een mooie open woning op bouwen met een bouwdiepte van 17m op het gelijkvloers en 10m op het verdiep. Daarnaast mag de woning een nokhoogte hebben van 11m, maximum 2 bouwlagen onder de kroonlijst. Voorgevel: 6m achter de rooilijn. Perceeldiepte +/- 145m: ideaal voor dierenliefhebbers of mensen die houden van een grote tuin met veel groen! Nevenbestemmingen complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel en dienstverlening zijn toegelaten. Bijgebouwen zijn toegelaten tot 40m². Geen bouwverplichting.

Kortom: een knap perceel op een mooie locatie voor het bouwen van uw droomwoning! Bouwvoorschriften verkrijgbaar via mail. Wenst u meer info of een bezichtiging ter plaatse? Bel ons op 011 233 044.
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Prijs € 216.500,00
Registratierechten en erelonen € 29.336,83
Ki € 5,00
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Bebouwing open
Grond oppervlakte 2649 m²

Panden in de buurt