Zonovergoten en rustig gelegen bouwgrond op een perceel van 28a 30ca

Bouwgrond voor € 169.000

Havenlaan 105, 3582 Koersel
Ref: spir1376
2830m2 grondopp.

Omschrijving

Dit riant perceel is rustig gelegen in de Havenlaan te Koersel waar u een knappe halfopen bebouwing kan bouwen. Op dit ruime perceel van 28a 30ca, profiteert u van een ideale zuid oriëntatie. Hier kan u de hele dag genieten van de rust en de zon, wat zorgt voor een vakantiegevoel in eigen tuin. De grond is toegankelijk via de automatisch bedienbare schuifpoort.

Het perceel grond vooraan, gelegen in woongebied, heeft een oppervlakte van 7a 11ca. Het perceel grond achteraan is gelegen in agrarisch gebied en heeft een oppervlakte van 21a 19ca, ideaal om tot rust te komen in de natuur. Volledig omheind en privacy gegarandeerd!

Het perceel gelegen in woongebied heeft een breedte vooraan van +/- 13 meter en een diepte van +/- 54,50 meter, wat heel wat mogelijkheden biedt om uw woning op te bouwen. Geschikt voor halfopen bebouwing, algemene richtlijnen voor woongebied zijn van toepassing: op het gelijkvloers een bouwdiepte van 17 meter en op de verdieping max 12 meter.

Het perceel achteraan, gelegen in agrarisch gebied, werd volledig aangelegd en beschikt over een mooie pergola met dubbele beglazing, inbouwkasten en voorziening om een open haard te plaatsen. Dit werd aangelegd met een mooi voorliggend terras in prachtige blauwe steen waar u kan ontspannen en genieten. Ook werden hier reeds grondspotten geplaatst en is water en elektriciteit voorzien.

Pluspunten van dit perceel:
-Nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig
-Volledig omheind perceel
-Waterput van 20.000 liter aanwezig
-Groot perceel, ideaal voor dierenliefhebbers of mensen die houden van rust en natuur

Zowel winkels, scholen, BE-mine als snelwegen bevinden zich binnen handbereik. Bent u op zoek naar een plek waar u uw droomwoning kan realiseren en volledig tot rust kan komen? Neem contact met ons op via 011 233 044 voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score A
P-score A
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting waterleiding ja
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 20000
Prijs € 169.000,00
Registratierechten en erelonen € 23.309,22
Ki € 5,00
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Orientatie tuin Z
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Bebouwing halfopen
Grond oppervlakte 2830 m²
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt