Verkoop

Immo Plees is zeker niet de grootste speler op de vastgoedmarkt, en dat is maar goed ook! Want in dat geval zouden we onze cliënten nooit persoonlijk kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun eigendom.. We zijn geen onderdeel van een grote groep wat betekent dat beslissingen snel genomen kunnen worden. 

Publiciteit

Net als elke woning heeft ook iedere eigenaar zijn of haar eigen verhaal met de nodige kwaliteiten. Bij Immo Plees nemen we de tijd voor élk verhaal, hoe groot of hoe klein, en zetten we de juiste kwaliteiten extra in de verf. Samen met u stippelen we een advertentiestrategie uit over diverse media (nationale en regionale kranten, vastgoedmagazines en professionele immoportaalsites) en lanceren we het aanbod op flatscreens en facebook, zodat uw eigendom niet opgaat in een reusachtig passief aanbod maar wel net de maximale actieve aandacht krijgt die het verdient. 

Dossiersamenstelling

Verkopen is uiteraard zoveel meer dan ‘alleen maar reclame maken’. Opdat de verkoop pas echt goed van start kan gaan moeten we eerst een volledig zicht krijgen op het administratieve verhaal van uw eigendom. Ook deze taak nemen we grondig ter harte. Alle nodige inlichtingen (gemeentelijke vastgoedinformatie, kadastrale gegevens, vergunningen, eventuele bouwmisdrijven en/of regularisaties, voorkooprechten, bestemming volgens het gewestplan…) en wettelijk verplichte attesten waaronder het EPC (EnergiePrestatieCertificaat), het bodemattest, het attest van de elektrische keuring…, worden zo nodig door ons aangevraagd. Een sterk dossier resulteert immers in een eerlijke, vlotte en zorgeloze verkoop, wat net de krachtlijnen van Immo Plees zijn.

Bezichtigingen

Alle bezichtigingen worden persoonlijk begeleid door een vast lid van ons team, en dit netjes volgens de overeengekomen afspraken.

Biedingen

Elk bod wordt samen met u (de opdrachtgever) met de nodige zorg en discretie besproken. Tevens verlenen wij u hierbij ons objectief en deskundig advies. Desgevallend bespreken we samen met u een tegenvoorstel. De  technieken van het onderhandelen zitten immers in ons bloed.

Onze tevredenheidsgarantie

Mocht de gewenste en overeengekomen prijs, ondanks onze geleverde inspanningen, niet gehaald worden*, dan hoeft u als verkoper niet te vrezen. 
Wij werken volgens het principe van ‘geen verkoop is geen vergoeding’, dus u bent ons geen enkele commissie verschuldigd.

* 98% van ons vastgoedaanbod wordt binnen de gestelde termijn verkocht aan de overeengekomen voorwaarden.

Verkopen

Verkopen doe je nooit alleen! Verschillende partijen zijn noodzakelijk om de verkoop effectief te maken. Bij Immo Plees stellen we een gedetailleerde verkoopcompromis op. Zonder kleine lettertjes maar wel verzorgd tot in het kleinste detail. Als verkoper wil u immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan mocht de koper zich uiteindelijk terugtrekken of afzien van de aankoop. Op basis van deze compromis kan de notaris van uw keuze, in aanwezigheid van alle partijen, snel en doeltreffend de akte laten verlijden opdat óók u zich tot onze ‘tevreden verkopers’ mag rekenen.